یک موتور الکتریکی، الکتریسیته را به حرکت مکانیکی تبدیل میکند. عمل عکس آن که تبدیل حرکت مکانیکی به الکتریسیته است، توسط ژنراتور انجام میشود. این دو وسیله بجز در عملکرد، مشابه یکدیگر هستند. اکثر موتورهای الکتریکی توسط الکترومغناطیس کار میکنند، اما موتورهایی که بر اساس پدیدههای دیگری نظیر نیروی الکتروستاتیک و اثر پیزوالکتریک کار میکنند، هم وجود دارند. اغلب موتورهای الکتریکی دوارند، اما موتور خطی هم وجود دارند. در یک موتور دوار بخش متحرک (که معمولاً درون موتور است) روتور و بخش ثابت استاتور خوانده میشود. موتور شامل آهنرباهای الکتریکی است که روی یک قاب سیم پیچی شده است. گر چه این قاب اغلب آرمیچر خوانده میشود، اما این واژه عموماً به غلط بکار برده میشود. در واقع آرمیچر آن بخش از موتور است که به آن ولتاژ ورودی اعمال میشود یا آن بخش از ژنراتور است که در آن ولتاژ خروجی ایجاد میشود. با توجه به طراحی ماشین، هر کدام از بخش های روتور یا استاتور میتوانند به عنوان آرمیچر باشند. برای ساختن موتورهایی بسیار ساده کیت هایی را در مدارس استفاده میکنند...
پروژه انواع موتورهای الکتریکی و مفصل ها، در 27 صفحه، با فرمت word، به زبان فارسی، همراه با تصاویر رنگی، به تشریح کامل انواع موتورهای الکتریکی می پردازد و به ترتیب زیر گردآوری شده است:
- مقدمه
- ساختار ماشین های الکتریکی
- انواع موتور های الکتریکی
- موتورهای AC
- موتورهای پله ای
- نحوه حرکت موتورهای الکتریکی
- موتورهای خطی
- انواع ژنراتورهای DC
- انواع مفصل ها
- منابع
جهت دانلود پروژه انواع موتورهای الکتریکی و مفصل ها به مبلغ فقط 25000 تومان و دانلود آن بر لینک دانلود و پرداخت در پنجره زیر کلیک نمایید.
!!لطفا قبل از خرید از فرشگاه اینترنتی برتر فایل قیمت محصولات ما را با سایر محصولات مشابه و فروشگاه ها مقایسه نمایید!!