بر اساس مصوبه نهايي هيئت وزيران و همچنين هيئت مديره شركت توانير در سال 55 براي رفع نياز برق در شبكه شمال خراسان بزرگ نيروگاه گازي شيروان در زميني به مساحت 17654 متر مربع با زير بناي ساختماني تقريبي 4000 متر مربع و زير بناي تاسيسات حدود 1350 متر مربع در ابتداي جاده شيروان به مشهد تاسيس شد. شروع احداث ساختمان نيروگاه در سال 1358 و بخش تاسيسات در سال 1360 مي باشد. اين نيروگاه مشتمل بر شش واحد توربين گازي كه چهار واحد آن از نوع آ ا گ ساخت كشور آلمان كه از نيروگاه گازي ري منتقل شده است مي باشد و دو واحد از نوع آلستومي كه ساخت كشور فرانسه كه از نيروگاه قائمشهر منتقل شده است مي باشد. پرسنل امور تعميرات اساسي برق خراسان كه اكنون با نام نتن فعاليت دارد اين واحدها را به شيروان انتقال داده و نصب كردند و تاسيس واحد هاي آ ا گ توسط خود مهندسين آ ا گ صورت گرفت كه در سال 1361 به بهره برداري رسيدند و دو واحد ديگر آن در سال 62 و 63 به بهره برداري رسيدند. تغذيه سوخت نيروگاه از لوله گازي كه از سرخس به نكا كشيده شده است تامين مي شود كه در موارد اضطراري واحد ها از گازوئيل استفاده مي كنند كه براي تامين گازوئيل از دو مخزن به ظرفيت 5 ميليون ليتر كه در نيروگاه موجود مي باشد استفاده مي گردد.
وجود كارخانه قند شيروان از بزرگترين كارخانه هاي قند ايران و استان و كارخانه پتروشيمي و كارخانه سيمان و الياف شيروان كه از مصرف كننده هاي عمده نيروگاه مي باشند باعث شده قسمت زيادي از برق توليدي اين نيروگاه براي چرخش چرخ صنعت به كار رود و همچنين به علت كشاورزي بودن منطقه و وجود چاه هاي عميق كه بايد با برق كار كنند و با توجه به بعد مسافت شهرهاي شمال خراسان با نيروگاه مشهد كه افت ولتاژ و تلفات فراوان انرژي به همراه دارد باعث شده كه اين نيروگاه از اهميت خاصي برخوردار گردد. علاوه بر موارد ياد شده در راستاي اجراي طرح هاي زير بنايي كشور در منطقه و احداث كارخانه هاي جديد سيمان، يادمان شيروان و پتروشيمي كاني و آلمونيوم وحيد و مجتمع عظيم فولاد اسفراين و كارخانجات و معادن آلومینای جاجرم كه هر يك به تنهايي مصرف كننده عمده قابل توجه نيروي برق در استان به شمار مي آيند مي تواند دليل قابل قبولي بر لزوم توسعه نيروگاه گازي شيروان باشد. اميد است كه با توجه نياز روز افزون مصرق برق در منطقه توسعه نيروگاه در برنامه آينده مد نظر قرار گيرد...
آموزش تعمیر، نصب و نگهداری دستگاه تراش
تعمیرات تخصصی ماشین آلات صنعتی
طراحی، سرویس و نگهداری پمپ های جابجایی مثبت
گزارش کارآموزی نیروگاه گازی، مشتمل بر 6 فصل، 125 صفحه، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت word جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید و فصل بندی گزارش به ترتیب زیر می باشد:
فصل 1:
- مقدمه
- سيستمهاي CHP
- كاربرد توربين گازي در توليد برق شبكه
- سيكل هاي تركيبی
فصل 2:
- مقدمه
- راندمان نيروگاه هاي سيكل تركيبي
- نیروگاه گازی
فصل 3:
- مقدمه
- توربین گاز و نقش آن در تولید برق اقتصادی
- عوامل بهره برداری
- عوامل محیطی
- اجزا و ساختمان توربین گاز
- مشخصات کلی توربین گاز: آ.ا.گ
فصل 4:
- ترک کنورتور (مبدل گشتاور)
- راچت هیدرولیکی
- روغنکاری
- یاتاقان ها
- یاتاقان تراست
فصل 5:
- توربین گازی v94.2 و اجزاء آن
- روند انتقال تکنولوژی ساخت توربین گازی داخل
- توربین گازی v94.2
- محفظه احتراق
- فیلتر سایکلونی
- محفظه فراگیر توربین ژنراتور هوایی
فصل 6:
- پوشش عایق توربین
- سیستم اطفاء حریق
- سیستم هوای خروج
- سیستم های کنترلی نیروگاه گازی (سیکل ترکیبی) شیروان
اصول کار و تعمیرات توربین های بخار
تعمیرات بر اساس شرایط کار ماشین (آنالیز ارتعاشات، آنالیز صوت و آنالیز روغن)
تعمیر و نگهداری قطعات جوشی در محیط فضا
جهت دانلود گزارش کارآموزی نیروگاه گازی، به مبلغ فقط 25000 تومان و دانلود آن بر لینک پرداخت و دانلود در پنجره زیرکلیک نمایید.
!!لطفا قبل از خرید از فرشگاه اینترنتی برتر فایل قیمت محصولات ما را با سایر فروشگاه ها و محصولات آن ها مقایسه نمایید!!
اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقهمند هستید، آموزشهایی که در ادامه آمدهاند نیز به شما پیشنهاد میشوند:
اصول مهندسي نصب و نگهداري (NET)
تعمیرات مبدل های حرارتی و گرمایی
مونتاژ و دمونتاژ تجهیزات صنعتی
گزارش كارآموزي مجتمع فولاد خراسان
گزارش کارآموزی خط مونتاژ پراید