تكنولوژي قلاويزكاري درون قالب، از زماني كه نخستين متد قلاويزكاري قالب در واحد هاي صنعتي از نيمه ي دهه ي 70 شروع شده بود تاكنون پيشرفت زيادي كرده است. سرعت ها افزايش پيدا كرده و احتياج به نگهداري كاسته شده و همچنین روش هاي طراحي نيز تغيير پيدا كرده است. در گذشته به ندرت سرعت قلاويزكاري درون قالب بيشتر از 100 ضربه (كورس) در دقيقه بوده و هنگام رسيدن به اين سرعت نياز به نگهداري مكرر و زياد لازم مي شد. امروزه قلاويزكاري مدرن مي تواند با سرعت بيش از 200 كورس در دقيقه عمليات قلاويززني را انجام دهد و عملا براي ده ها ميليون كورس حركتي هيچ نگهداري نياز نخواهد بود. قطعات اوليه كه در قالب قلاويز مي شدند معمولا به صورت تخت بوده و بالابري مواد اندك بوده و تعداد انبوهي از قطعات مربوط به صنعت برق مي بود. امروزه با ابداع اسپيندل هاي چندگانه (مركب)، پيشرونده هاي سريع، هدايت گرهاي نوار قطعات به صورت سرو (فرمانيار) و آخرين متدهاي سرو هدايت گر نوار در واحدها، انواع قطعات را مي توان به صورت قالبي قلاويزكاري نمود...
آموزش کامل ورقکاری در نرم افزار سالیدورکس
تغییر شکل نیم ساخته ها (جلد 1و2)
پروژه قلاويزكاري درقالب (In Die Tapping) مشتمل بر 46 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی و جداول، به زبان فارسی، با فرمت Powerpoint جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید.
نرم افزار تحلیل فرم و برش ورق فلزی با کتیا
جهت دانلود پروژه قلاويزكاري درقالب به مبلغ فقط 25000 تومان و دانلود آن بر لینک پرداخت و دانلود در پنجره زیر کلیک نمایید.
!!لطفا قبل از خرید از فرشگاه اینترنتی برتر فایل قیمت محصولات ما را با سایر فروشگاه ها و محصولات آن ها مقایسه نمایید!!
اگر به فراگیری مباحث مشابه مطلب بالا علاقهمند هستید، آموزشهایی که در ادامه آمدهاند نیز به شما پیشنهاد میشوند:
طراحی و مدلسازی ورقکاری در نرم افزار کتیا